Política de privadesa i condicions generals de contractació

1. POLÍTICA DE PRIVADESA

1.1. Qui som

La nostra adreça web és: https://botiga.theindianrunners.com.

1.2. Quines dades personals recollim i per què

Les dades que recollim a l’hora de finalitzar la compra, com “Nom i cognom / Nom de l’empresa”, “País”, “Estat / Província / Regió”, “Poble / Ciutat”, “Adreça completa”, “Codi postal” i “Adreça email” serveixen per a poder fer l’enviament i el seguiment de la comanda i per això hem reduït el formulari al màxim.

Les dades que recopilem es desen a la base de dades encriptades d’Indian Runners a través del hosting contractat amb l’empresa catalana cdmon.

1.2.1. Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

1.2.2. Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hàgeu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

1.2.3. Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre tu, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

1.2.4. Analítiques

Per defecte el WordPress no recull cap dada analítica. Malgrat això, algunes extensions de WordPress que proporciona serveis analítics sí que ho fan. En aquest lloc web hi ha instal·lada l’extensió MonsterInsights, que treballa amb Google Analytics.

1.2.4.1. MonsterInsights

A MonsterInsights li hem indicat que analitzi les IP dels usuari de forma anònima. A continuació trobareu les dades que recull la següent extensió:

Like most website operators, MonsterInsights collects non-personally-identifying information of the sort that web browsers and servers typically make available, such as the browser type, language preference, referring site, and the date and time of each visitor request. MonsterInsights’s purpose in collecting non-personally identifying information is to better understand how MonsterInsights’s visitors use its website. From time to time, MonsterInsights may release non-personally-identifying information in the aggregate, e.g., by publishing a report on trends in the usage of its website.

MonsterInsights also collects potentially personally-identifying information like Internet Protocol (IP) addresses for logged in users and for users leaving comments on our blogs. MonsterInsights only discloses logged in user and commenter IP addresses under the same circumstances that it uses and discloses personally-identifying information as described below, except that blog commenter IP addresses are visible and disclosed to the administrators of the blog where the comment was left.

1.3. Amb qui compartim les vostres dades

Les dades podran ser cedides a proveïdors amb accés a dades, amb qui es formalitza les obligacions i responsabilitats que assumeixen en el tractament de les dades, en qualitat d’Encarregat de Tractament.

Aquestes són les extensions instal·lades al lloc web: Checkout Field Editor for WooCommerce, Facebook for WooCommerce, Google Analytics for WordPress by MonsterInsights, Mailchimp for WooCommerce i WooCommerce.

1.4. Quant de temps retenim les dades

La previsió legal que obliga a conservar-les per raons fiscals i comptables, i a conservar-les per a tenir-les a disposició d’una entitat pública competent. No obstant, podran conservar-se més temps amb fins d’arxiu històric o estadístic, tret que s’exerceixi oposició i/o cancel·lació.

Per als usuaris que es registren en la web també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

1.5. Quins drets teniu sobre les vostres dades

Té dret al fet que li confirmem si estem tractant dades seves.

Dret a accedir a les seves dades, rectificar-les si són inexactes o suprimir-les particularment si ja no és necessari tractar-les.

En determinats casos podrà sol·licitar la limitació del tractament, en aquest cas les utilitzarem únicament per a l’exercici o defensa de reclamacions.

En determinats casos podrà oposar-se al fet que tractem les seves dades i deixarem de tractar-les, tret que motius legítims imperiosos o l’exercici o defensa de possibles reclamacions.

Dret a revocar el consentiment.

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgeu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

Per demanar qualsevol canvi respecte les vostres dades, siusplau escriviu un correu elctrònic amb la petició a botiga@theindianrunners.com.

1.5.1. Com exercir els drets sobre les dades per part de l’usuari

Per exercitar els drets haurà de presentar un escrit en l’adreça a dalt assenyalada o enviar un E-mail a botiga@theindianrunners.com Haurà d’especificar quin d’aquests drets sol·licita sigui satisfet i, al seu torn, haurà d’acompanyar-se de la fotocòpia del DNI o document identificatiu equivalent. En cas que actués mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d’aportar també un document que acrediti la representació i document identificatiu del mateix.

Si vol disposar d’un model per a això podrà:

Utilitzar un model oficial de l’Agència: http://www.agpd.es/portalwebagpd/canaldelciudadano/derechos/index-ides-idphp.php

Sol·licitar-nos un model: botiga@theindianrunners.com.

Així mateix li informem que quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets o la forma d’exercir-los podrà presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control. Si vol conèixer més informació sobre aquest dret i com exercir-ho pot dirigir-se a la AEPD: http://www.agpd.es/ Tel. 901 100 099 i 91.266.35.17. C/Jorge Juan,6 28001-Madrid

1.6. On enviem les vostres dades

No enviem les teves dades a ningú i per tant tampoc es produeixen moviments internacionals d’enviament de dades.

1.7. Informació de contacte

ASSOCIACIÓ CULTURAL INDIAN RUNNERS
C/Bruc 111, 2n 3a
08009 Barcelona
Email: botiga@theindianrunners.com

1.8. Informació addicional

1.8.1. Com protegim les vostres dades

Les dades rebudes pel lloc web són protegides mitjançant el sistema d’encriptació del hosting theindianrunners.com allotjat a cdmon.

1.8.2. Quins procediments d’incompliment de dades tenim en el lloc

Els protocols d’actuació que es faran servir són els mateixos que els que tenen a cdmon.

1.8.3. De quins tercers rebem dades

No rebem dades de tercers.

1.8. 4. Quina presa de decisions automatitzada i/o perfil fem amb les dades de l’usuari

No hi ha cap presa de decisions automatitzada amb les dades de l’usuari.

1.8.5. Requisits de divulgació reglamentària de la indústriaç

L’Associació Cultural Indian Runners, es reserva el dret de modificar la present política amb l’objecte d’adaptar-la a les novetats legislatives o jurisprudencials així com les que poguessin derivar-se de “codis tipus” existents en la matèria. Tals canvis seran comunicats amb l’antelació que sigui necessària a la nostra pàgina Web, sense perjudici de reclamar el consentiment necessari dels afectats quan aquest no es considerés atorgat conformement als termes de la present política.

2. CONDICIONS GENERALS DE CONTRACTACIÓ

2.1. Objecte i generalitats

Les presents Condicions Generals (d’ara endavant, les “Condicions Generals”) regulen les condicions de compra de productes a través del Lloc web “botiga.theindianrunners.com” (d’ara endavant, el “Lloc Web”), que és titularitat de l’Associació Cultural Indian Runners (d’ara endavant, “Indian Runners“), de nacionalitat espanyola, amb domicili a Barcelona, carrer Bruc, 111, 2n 3a i amb N.I.F. G66746009, registrada al registre d’associacions del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya amb el número 57879.

L’adquisició de qualssevol dels productes del lloc Web, suposa l’acceptació com a Usuari, sense reserves de cap classe, a totes i cadascuna de les presents Condicions Generals. Mitjançant l’acceptació d’aquestes Condicions Generals, les seves dades com a usuari passaran a formar part dels fitxers de bases de dades de la societat, i el tractament d’aquests fitxers serà conforme al previst en la Política de Privacitat

Indian Runners proporciona informació sobre productes, propis i/o de tercers col·laboradors, i ofereix la possibilitat de la seva adquisició a través del Lloc Web. Les persones que vulguin adquirir productes ho poden fer amb la condició d’”Usuari convidat” o amb la condició d’“Usuari Registrat”, la qual s’adquireix completant el formulari de registre, acceptant les presents Condicions Generals i seguint els passos que Indian Runners posteriorment comunica a través del Lloc Web.

Les presents Condicions Generals són les úniques condicions aplicables a l’ús del Lloc Web i a la contractació de productes a través del Lloc Web i substitueixen a qualsevol altres condicions, excepte previ acord i per escrit entre Indian Runners i l’Usuari. En conseqüència, l’Usuari que accedeixi al Lloc Web i realitzi la contractació de productes a través del Lloc Web accepta sotmetre’s i queda vinculat per les Condicions Generals tal com es trobin redactades en el moment en què s’accedeixi al Lloc Web.

Indian Runners opera a través del Lloc Web per a Espanya, menys Canàries, Ceuta i Melilla (d’ara endavant, el “Territori”). The Indian Runners realitza enviaments dels productes al Territori.

2.2. Informació sobre els productes

Les descripcions dels productes oferts en el Lloc Web es realitzen sobre la base de la informació i documentació proporcionada pels proveïdors i col·laboradors d’Indian Runners.

Les fotografies, representacions gràfiques o iconogràfiques i vídeos relatius als productes i Serveis, així com noms comercials, marques o signes distintius de qualsevol classe continguts en el Lloc Web tenen per objecte aportar la major informació, no obstant això, l’Usuari ha de tenir en compte que tenen un propòsit orientatiu i, en conseqüència, manquen de caràcter exhaustiu.

En el cas en què, per circumstàncies de força major, un producte no estigui disponible després d’haver-se realitzat la compra, Indian Runners informarà a l’Usuari per email de l’anul·lació total o, si escau, parcial de la comanda. L’anul·lació parcial de la comanda no dóna dret a l’anul·lació de la totalitat de la comanda, sense perjudici de l’exercici del dret de desistiment que correspon a l’Usuari de conformitat amb l’establert en les presents Condicions Generals.

2.3. Sistema de compra dels productes

Per procedir a la compra del producte, l’Usuari haurà de seleccionar el producte que desitja comprar i afegir-ho a la secció denominada “Cistella”, segons les indicacions recollides en pantalla. Una vegada seleccionat el producte objecte de compra, l’Usuari haurà de prémer la icona “Finalitzar compra”. A continuació se sol·licitarà a l’Usuari que empleni les dades personals que apareguin en pantalla per a procedir amb el pagament, l’enviament i acceptar la Política de Privacitat. 

Seguint les instruccions que apareguin en pantalla l’Usuari podrà seguir els passos per processar el pagament i a continuació acceptarà la compra, la qual cosa suposarà la lectura i acceptació irrevocable de totes i cadascuna de les presents Condicions Generals, així com si escau, de les Condicions Particulars existents.

Indian Runners enviarà al correu electrònic de l’Usuari, en les hores següents a la recepció de la formalització de la comanda per part de l’Usuari, un email de justificant de recepció i confirmació de la compra realitzada. La comanda de productes i, per tant, el contracte s’entendrà formalitzat i perfeccionat en el moment de recepció del pagament del preu per part d’Indian Runners.

El correu electrònic de l’Usuari i la contrasenya facilitats a Indian Runners són elements identificadors per accedir i efectuar les compres i tenen caràcter personal i intransferible. El nom de l’Usuari no podrà ser modificat per l’Usuari però sí el password o contrasenya, en aquest cas les claus modificades perdran la seva validesa.

Així mateix, l’Usuari podrà sol·licitar i Indian Runners enviarà, la corresponent factura. L’email de confirmació de la compra enviat per Indian Runners no tindrà validesa com a factura.

2.4. Preus dels productes

Els preus dels productes que s’ofereixen a través del Lloc Web inclouen IVA i qualssevol altres impostos aplicables, així com les despeses d’enviament dels productes, que es detallen en la secció “Finalitzar compra” del Lloc Web.

Indian Runners es reserva el dret a modificar els seus preus, en el Lloc Web, en qualsevol moment. Els productes es facturaran al preu en vigor, en el lloc web, en el moment del registre de la comanda, excepte error tipogràfic evident.

2.5. Pagament dels productes

El pagament del preu dels béns comprats i de les despeses d’enviament, que apareixeran en pantalla, es podrà realitzar mitjançant el sistema de *PayPal o mitjançant transferència bancària al compte de Triodos Bank amb número ES69 1491 0001 2121 8577 5620.

Per procedir al pagament, l’Usuari haurà de seguir totes i cadascuna de les instruccions que apareixen en pantalla, proporcionant la següent informació: a) Tipus de targeta; b) Nombre de targeta; c) Data de venciment; d) CSC.

Com a sistema de pagament electrònic, Indian Runners proporcionarà accés a una passarel·la de pagament de comerç electrònic. Totes les dades proporcionades a aquests efectes són encriptats per garantir la màxima seguretat dels mateixos. S’allotgen en un servidor segur certificat segons el protocol HTTPS. Així mateix Indian Runners manifesta que, en cap cas emmagatzema de cap manera les dades proporcionades pels Usuaris a través de la passarel·la de pagament, i que únicament es conserven mentre s’efectua la compra, es realitza el pagament i fins a transcorregut el període de desistiment.

Amb la finalitat de garantir la major seguretat als nostres clients, Indian Runners es reserva el dret de sol·licitar els documents corresponents a la identitat i mitjà de pagament de l’Usuari, previ al lliurament de la comanda.

L’Usuari haurà de notificar a Indian Runners, mitjançant email o via telefònica , de qualsevol càrrec indegut o fraudulent en la targeta utilitzada per a compres en el Lloc Web, en el menor termini de temps possible, amb l’objecte que Indian Runners pugui realitzar les gestions que consideri convenients.

2.6. Lliurament dels productes

Indian Runners s’obliga a lliurar els béns comprats per l’Usuari, al domicili assenyalat a aquest efecte en la secció “Adreça”, i en tot cas, sempre abans de trenta (30) dies naturals a partir de la data de formulació de la comanda.*

L’enviament es realitzarà a través de l’empresa GLS.

Si en el moment del lliurament del producte en l’adreça indicada, l’Usuari es troba absent, es deixarà un avís indicant com procedir per a la seva recollida. Si, transcorregut el termini de temps que GLS habilita per a la recollida del producte en l’oficina corresponent, el Comprador no ho recull, els productes seran retornats a Indian Runners i l’Usuari haurà de fer-se càrrec de les despeses d’enviament i de tornada, així com de les possibles despeses de gestió associats.

Indian Runners no serà responsable pels errors o perjudicis causats en el lliurament quan l’adreça de lliurament introduït per l’Usuari no s’ajusti al lloc de lliurament desitjat pel mateix.

Quan s’hagin adquirit diversos productes en una mateixa data, Indian Runners podrà realitzar el lliurament dels mateixos en diferents dates.

*Si en el moment de realitzar la comanda la situació no permet realitzar l’enviament per causes totalment externes a Indian Runners (com per exemple que hi hagi l’Estat d’alarma al país del Lloc web), els trenta (30) dies naturals es poden allargar fins que sigui possible fer el lliurament del/s producte/s.

2.7. Devolució de productes

(I) Dret de desistiment

L’Usuari disposarà d’un termini màxim de deu (10) dies hàbils des del lliurament del producte per desistir, total o parcialment, de la compra del producte, de conformitat amb la legislació aplicable.

Una vegada finalitzat el termini de deu (10) dies hàbils, Indian Runners no acceptarà devolucions per desistiment de compres de productes.

En el supòsit de desistir de la compra d’un producte, l’Usuari haurà de posar-se en contacte amb Indian Runners mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a la següent adreça: botiga@theindianrunners.com.

En tot cas, en el supòsit de desistir de la compra, han de complir-se els següents requisits:

A) El producte ha d’estar en el mateix estat en què es va lliurar i haurà de conservar les instruccions, documentació, accessoris i, en la mesura del possible, el seu embalatge i etiquetatge original.

B) La devolució a Indian Runners ha de fer-se utilitzant la mateixa caixa o sobre utilitzat en el lliurament o, en defecte d’això, en algun format similar que garanteixi la devolució dels productes en perfecte estat.

C) Haurà d’incloure’s una còpia del justificant de compra i de l’albarà de lliurament dels productes dins del paquet, on a més es marquin els productes retornats i el motiu de la devolució.

D) Haurà de realitzar-se mitjançant el procediment establert en les presents Condicions Generals.

Si el motiu del desistiment no és imputable a Indian Runners, l’Usuari assumirà les despeses d’enviament per devolució.

Una vegada finalitzat per l’Usuari el procediment de desistiment establert en les presents Condicions Generals, Indian Runners programarà la recollida dels productes i informarà a l’Usuari per email de la data i horari en la qual es produirà aquesta recollida.

Indian Runners no es farà responsable dels costos i despeses ocasionades a l’Usuari per aquelles devolucions de productes que es produeixin sense seguir el procediment establert en les presents Condicions Generals.

(II) Reemborsament del preu dels productes a l’Usuari

Sempre que l’Usuari hagi seguit el procediment establert en les presents Condicions Generals i s’hagin complert els requisits establerts en les mateixes, Indian Runners reemborsarà el preu abonat per l’Usuari corresponent als productes retornats, deduïts els costos de devolució.

L’Usuari no tindrà dret al reemborsament del preu dels productes retornats que no es trobin en les mateixes condicions en què van ser lliurats, en cas que no s’hagi seguit el procediment establert en les presents Condicions Generals o no s’hagin complert els requisits establerts en aquestes Condicions Generals.

Les devolucions parcials d’una comanda donaran lloc a reemborsaments del preu parcials.

Indian Runners gestionarà l’ordre de devolució del preu mitjançant el mateix sistema de pagament utilitzat per l’Usuari per a l’adquisició dels productes, en un termini de quaranta-vuit (48) hores des de la confirmació d’arribada al magatzem de la comanda retornada. L’aplicació de la devolució del preu en el compte o targeta de l’Usuari dependrà de la targeta i de l’entitat emissora. El termini d’aplicació de la devolució del preu serà de fins a set (7) dies naturals per a les targetes de dèbit i de fins a trenta (30) dies naturals per a les targetes de crèdit.

(III) Devolució de productes defectuosos

Sense perjudici de l’establert en la Clàusula següent i de qualssevol altres drets que li pogués correspondre, l’Usuari tindrà dret al reembolsament del preu dels productes defectuosos o dels productes lliurats si no es corresponen amb la comanda realitzada per l’Usuari. Alternativament a l’anterior, l’Usuari tindrà dret a reclamar, i que se li lliuri, un producte igual, en perfecte estat.

En els supòsits de devolució a Indian Runners dels productes, aquesta haurà de realitzar-se per part de l’Usuari mitjançant el procediment establert en l’anterior punt (II), si bé l’Usuari, en aquest cas, no s’haurà de fer càrrec dels costos de devolució d’aquests productes.

Sempre que l’Usuari hagi seguit el procediment establert en el punt (II) anterior i s’hagin complert els requisits establerts en aquestes Condicions Generals, Indian Runners reemborsarà el preu abonat corresponent als productes retornats que siguin defectuosos o que no es corresponguin amb la comanda de productes realitzat per l’Usuari, conforme a l’establert en l’apartat (II) anterior.

2.8. Nul·litat parcial

En cas que qualsevol Clàusula de les presents Condicions Generals sigui declarada nul·la, les altres Clàusules seguiran vigents i s’interpretaran tenint en compte la voluntat de les parts i la finalitat d’aquestes Condicions Generals.

El no exercici per part d’Indian Runners de qualsevol dret derivat d’aquestes Condicions Generals no s’interpretarà com a renúncia a dita dreta, excepte renúncia expressa i per escrit per part d’Indian Runners o prescripció de l’acció que en cada cas correspongui.

2.9. Modificació de les condicions generals

Indian Runners es reserva el dret de modificar, en qualsevol moment i sense previ avís, la presentació i configuració del Lloc Web, així com les Condicions Generals. Els Usuaris sempre disposaran d’aquestes Condicions Generals en un lloc visible, lliurement accessible per quantes consultes vulgui realitzar. Els Usuaris hauran de llegir atentament aquestes Condicions Generals cada vegada que accedeixin al Lloc Web. En qualsevol cas, l’acceptació de les Condicions Generals serà un pas previ i indispensable a la contractació de qualsevol producte disponible a través del Lloc Web.

2.10. Integritat de les condicions generals

Les presents Condicions Generals i el contracte que documenti l’adquisició, per part de l’Usuari, dels productes, constitueixen l’expressa i única voluntat d’Indian Runners i l’Usuari en relació amb el seu objecte i invalida i substitueix qualssevol altres acords o contractes, verbals o per escrit, aconseguit per les parts amb anterioritat. Qualsevol modificació d’aquestes Condicions Generals o del contracte que documenti l’adquisició dels productes haurà de realitzar-se per escrit i de mutu acord entre Indian Runners i l’Usuari.

2.11. Cessió de drets i obligacions

L’Usuari no podrà cedir i/o transmetre els drets i obligacions relatius a aquestes Condicions Generals o a l’adquisició dels productes a través del Lloc Web, sense la prèvia autorització expressa i per escrit per part d’Indian Runners.

Indian Runners podrà cedir i/o transmetre lliurement, en qualsevol moment i sense l’autorització per part de l’Usuari, els drets i obligacions relatius a aquestes Condicions Generals o a l’adquisició dels productes a través del Lloc Web.

2.12. Llei aplicable i jurisdicció

Les presents Condicions Generals es regeixen per la llei espanyola.

En cas de controvèrsia o desavinença que es derivi de la compra de productes a través del Lloc Web i/o de les presents Condicions Generals i per a la resolució de qualssevol conflictes, les parts acorden sotmetre’s, a la seva lliure elecció, i amb renúncia a qualsevol altre fur o jurisdicció al que poguessin tenir dret, als jutjats i tribunals de la ciutat corresponent al domicili de l’Usuari.